gallery/IMG_0300

Kuka olen?

 

 

Olen Perussuomalaiset rp:n jäsen ja kuntavaaliehdokas Espoossa.

 

Työskentelen eduskunnassa kansanedustaja Minna Reijosen (PS) avustajana. Aikaisemmin olen työskennellyt mm. Espoon kaupungilla Sosiaali- ja terveystoimen esikunnassa ja Vammaispalveluiden hallinnon sihteerinä.

 

Koulutuksestani olen taloushallinnon merkonomi.

 

Harrastan politiikkaa ja moottoripyöräilyä. Tällä hetkellä ajokkina on Harley-Davidson Spotster 1200 Sport. Kuntoani hoidan kuntosalilla. Olen myös aloitteleva terassiviljelijä. Viime satokaudella saimme ensimmäiset itse kasvatetut tomaatit ja salaatit. Tälle keväälle repertuaaria on hieman laajennettu ja tuloksia odotellaan lähiaikoina. Koronarajoitusten takia metsästyskortin suorittaminen jäi viime keväänä kesken.

 

Olen seurannut politiikkaa lähes koko aikuisikäni. Äänestäminen on kansalaisvelvollisuus ja etuoikeus. Vain äänestämällä voi oikeasti vaikuttaa Suomen suuntaan. 

 

 

 

Arvoni

 

Arvoni ovat koti, uskonto ja isänmaa. Nämä eivät ole klisee tai sanahelinää minulle.

 

Koti

 

Koti on paikka, missä olen vain minä. Kotiin on aina hyvä tulla työpäivän tai moottoripyöräreissujen jälkeen. Jokaisella suomalaisella tulisi olla oma koti, jossa on turvallista olla. Politiikalla voidaan vaikuttaa paljon siihen, löytyykö koti silloin kun sille on tarvetta. Suomalaisten asunnottomuus on häpeä suomalaisessa yhteiskunnassa. Se ei ole häpeä asunnottomille, vaan se on häpeä poliitikoille, jotka eivät puheistaan huolimatta saa tehtyä asiaan mitään merkittävää muutosta.

 

Uskonto

 

 Hyvinvointivaltiomme on rakennettu kristillisten arvojen pohjalle. Näitä arvoja rapautetaan koko ajan. Niin ei saa antaa käydä. 

 

Isänmaa

 

Molemmat isoisäni taistelivat Suomen itsenäisyyden puolesta. Heidän sukupolvi ja sitä seuraavat sukupolvet ovat tehneet käsittämättömän työn rakentaessaan sodanjälkeisestä Suomesta hyvinvointivaltion. Meidän tulee pitää huoli, ettei heidän työnsä ei häviä, vaan edelleen vaalimme itsenäistä Suomea. Ehdoton ei EU:n liittovaltiokehitykselle.