Kuka olen?

 

 

Olen Perussuomalaiset rp:n jäsen ja kuntavaaliehdokas Espoossa.

 

 

Työskentelen eduskunnassa kansanedustaja Minna Reijosen (PS) avustajana. Aikaisemmin olen työskennellyt mm. Espoon kaupungin Sosiaali- ja terveystoimen esikunnassa viranhaltijana ja Vammaispalveluiden hallinnon sihteerinä kahdeksan vuotta ennen eduskuntaan siirtymistäni.

 

 

Koulutuksestani olen taloushallinnon merkonomi. Olen myös kuntayhtiön hallitusosaaja.

 

 

 

Moottoripyöräily

 

 

Rakkain harrastukseni. Nyt ajokkina on vuoden 1996 Harley-Davidson Dyna. Kun kaipaan taukoa, lähden ajamaan moottoripyörällä suomalaisiin maalaismaisemiin ja nautin kauniista Suomesta. 

 

 

Politiikka

 

 

Olen seurannut politiikkaa lähes koko aikuisikäni. Tällä hetkellä elämäni on hyvin politiikkapainotteista jo pelkästään työstäni johtuen. Seuraan politiikkaa myös vapaa-ajalla.

 

 

Lukeminen

 

 

Olen aina lukenut paljon. Nykyisellä äänikirja-appien aikakaudella kirjojen valinta on aikaisempaa helpompaa. Apeissakin kuitenkin mieluimmin luen, kuin kuuntelen kirjoja. Viime aikoina lukemiani loistavia kirjoja ovat mm. Lisa Wingaten Ennen kuin olimme sinun, Rebekka Serlen Viisi vuotta myöhemmin, Heather Morrisin Cilkan Tarina, Delia Owensin Suon villi laulu,  Enni Mustosen Syrjästäkatsojan tarinoita -kirjasarja, Jojo Moyesin Kerro minulle jotain hyvää ja Tommi Kinnusen Ei kertonut katuvansa.

 

 

Muuta

 

 

Olen aloitteleva terassiviljelijä. Tulosta on tullut vaihtelevalla menestyksellä. 

Koronarajoitusten takia metsästyskortin suorittaminen jäi viime keväänä kesken.

 

Meillä on 5.4.2021 syntynyt ruskea kääpiöpinserin pentu Kessu, joka ilostuttaa elämäämme joka päivä. Kessua opetetaan kunnolliseksi koirakansalaiseksi ja myös kulkemaan moottoripyöräni kyydissä tulevilla kesäretkillä.