gallery/IMG_0483

Kuka olen?

 

 

Olen Perussuomalaiset rp:n jäsen ja kuntavaaliehdokas Espoossa.

 

 

Työskentelen eduskunnassa kansanedustaja Minna Reijosen (PS) avustajana. Aikaisemmin olen työskennellyt mm. Espoon kaupungin Sosiaali- ja terveystoimen esikunnassa viranhaltijana ja Vammaispalveluiden hallinnon sihteerinä kahdeksan vuotta ennen eduskuntaan siirtymistäni.

 

 

Koulutuksestani olen taloushallinnon merkonomi.

 

 

 

Moottoripyöräily

 

 

Tällä hetkellä ajokkina on vuoden 1996 Harley-Davidson Spotster 1200 Sport. Kun kaipaan taukoa, lähden ajamaan moottoripyörällä suomalaisiin maalaismaisemiin ja nautin. 

 

 

Politiikka

 

 

Olen seurannut politiikkaa lähes koko aikuisikäni. Tällä hetkellä elämäni on hyvin politiikkapainotteista jo pelkästään työstäni johtuen. Seuraan politiikkaa myös vapaa-ajalla.

 

 

Lukeminen

 

Viimeksi lukemiani loistavia kirjoja ovat mm. Delia Owensin Suon villi laulu,  Enni Mustosen Syrjästäkatsojan tarinoita          -kirjasarja, Jojo Moyesin Kerro minulle jotain hyvää ja Tommi Kinnusen Ei kertonut katuvansa.

 

 

Muuta

 

Olen aloitteleva terassiviljelijä. Viime satokaudella saimme ensimmäiset itse kasvatetut tomaatit ja salaatit. Tälle vuodelle repertuaaria on hieman laajennettu. Koronarajoitusten takia metsästyskortin suorittaminen jäi viime keväänä kesken. Lemmikkejä meillä ei tällä hetkellä ole, mutta koirakuume on kova.

 

 

Yhdistys- ja kerhotoiminta

 

 

Perussuomalaiset rp, jäsen

Espoon Perussuomalaiset ry, jäsen

SMOTO Suomen morotistit ry:n hallituksen jäsen 2021

H-DCF - Harley-Davidson Club Finland, jäsen

Eduskunnan moottoripyöräkerho MP Arkadia, jäsen

Eduskunnan Nuorten mielenterveyden tukiryhmä, jäsen

Eduskunnan Uskonnon- ja omantunnonvapausryhmä, jäsen

Eduskunnan Lähiruokakerho, sihteeri

Eduskunnan raamatturyhmä, jäsen